menu
Word Lid
Vlaams Belang Waregem stelt eerste kandidaten voor: Een sterke ploeg voor een beter en Vlaamser Waregem.

Waregem, 21 augustus 2024 

Met de lokale verkiezingen van 13 oktober 2024 in zicht, maakt Vlaams Belang Waregem met trots de eerste 16 kandidaten van zijn lijst bekend. Onder leiding van lijsttrekker Tanguy de Maertelaere en met Lode Debouver als lijstduwer, presenteert Vlaams Belang Waregem een diverse en toegewijde ploeg die klaarstaat om te luisteren naar de noden van elke Waregemnaar.

Onze kandidaten vertegenwoordigen de verschillende deelgemeenten van Waregem en brengen elk hun eigen unieke ervaringen en inzichten mee. Inspraak en betrokkenheid vormen de rode draad doorheen onze campagne; wij willen een Waregem waarin de stem van de burger écht telt. Met deze sterke lijst en een duidelijke visie op veiligheid, welvaart en Vlaamse identiteit, zijn we vastbesloten om van Waregem een stad te maken waar iedereen zich thuis voelt. We nodigen alle inwoners van Waregem uit om samen met ons te bouwen aan een veilige en welvarende toekomst, aldus de Maertelaere.

1. Tanguy de Maertelaere (lijsttrekker)

2. Melissa Vandenbogaerde

3. Dieter Handekyn

4. Stefaan Beuten

5. Kimberley Dugardein

6. Caroline De Winter

7. Nico 'Metser' Balcaen

8. Heidy Tack

9. Kristof van Quickelberghe

10. Katrien Houttekier

11. Dario Vanhee

12. Marleen van Wassenhove

13. Haroun Crepeele

14. Maika Bekaert

15. Pascal Piers

16. Angie Van Melle

Met deze kandidaten wil Vlaams Belang Waregem de verbinding aangaan met elke inwoner, luisteren naar hun zorgen en samen werken aan een sterker en Vlaamser Waregem.

(van links naar rechts)

Stefaan Beuten, Dieter Handekyn, Haroun Crepeele, Kimberley Dugardein, Tanguy de Maertelaere, Caronline De Winter, Lode Debouver, Kristof van Quickelberghe, Pascal Piers, Dario Vanhee

Bovenste rij: Melissa Vandenbogaerde, Angie Van Melle, Heidy Tack, Maika Bekaert, Katrien Houttekier

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF