menu
Word Lid
Vlaams Belang Waregem maakt top vijf kandidaten bekend voor lokale verkiezingen van 13 oktober 2024

Persbericht

Vlaams Belang Waregem maakt top vijf kandidaten bekend voor lokale verkiezingen van 13 oktober 2024

Waregem, 14 juli 2024 - Afgelopen zondag vond onze jaarlijkse BBQ plaats met als gastspreker Vlaams Parlementslid Yves Buysse, een evenement waar we als Vlaams Belang Waregem met trots onze top vijf kandidaten voor de komende lokale verkiezingen hebben voorgesteld. We zijn enthousiast om deze sterke en gedreven ploeg aan u voor te stellen, die klaar staat om zich in te zetten voor onze stad Waregem en haar inwoners.



Tijdens de BBQ sprak Tanguy de Maertelaere over de plannen en visie voor Waregem. Te lang hebben we onze stad zien beheerst worden door de hegemonie en alleenheerschappij van de CD&V. Dit moet veranderen, en het is aan ons om die verandering te brengen. Samen moeten we ervoor zorgen dat na de verkiezingen Waregem weer van ons wordt. Onze speerpunten zijn onder andere veiligheid, mobiliteit, sociale woningfraude en steun voor lokale ondernemers.

Onze top vijf kandidaten zijn:

  1. Tanguy de Maertelaere - Als lijsttrekker van Waregem en provinciaal medewerker bij Vlaams Belang West-Vlaanderen richt Tanguy zich vooral op een betere mobiliteit, betaalbaar wonen en hij is vastbesloten om Waregem veiliger en leefbaarder te maken. Tanguy benadrukt ook het belang van veiligheid en het aanpakken van problemen zoals de onrust in het Torenhof, het recente schietincident en de oprukkende islamisering in onze stad. Een fervent voorvechter van het behouden van het Vlaams karakter in Waregem
  2. Melissa Vandenbogaerde - Melissa is teamleider in een internationaal Waregems bedrijf en heeft een sterke achtergrond in management en organisatie. Ze wil haar expertise inzetten om de lokale economie te versterken, werkgelegenheid te bevorderen, en de leegstand van handelspanden aan te pakken. Ze staat bekend als een enthousiaste doorzetter, die niet terugdeinst voor uitdagingen.
  3. Dieter Handekyn - Als grafisch vormgever bij Vlaams Belang heeft Dieter een creatieve blik en oog voor detail. Hij wil bijdragen aan een mooier en leefbaarder Waregem door innovatieve oplossingen en ideeën. Dieter tilt alle grafische zaken van Vlaams Belang naar een hoger niveau en is een geboren en getogen Waregemnaar. Daarnaast voerde hij tijdens de laatste nationale verkiezingen een succesvolle campagne als 1e opvolger voor de Kamer. Dieter zet zich ook in voor de problematiek rond het Torenhof en de overlast in heel Waregem.
  4. Stefaan Beuten - Stefaan is zelfstandig ondernemer in de IT-sector en brengt waardevolle technologische kennis mee. Zijn doel is om Waregem te moderniseren en klaar te maken voor de toekomst door middel van digitale vooruitgang. Hij laat zich niet afschrikken om op te komen voor onze Vlaamse waarden.
  5. Kimberley Dugardein - Kimberley is schooldirecteur in het basisonderwijs en een warm pleitbezorger voor kwalitatief onderwijs. Ze wil zich inzetten voor betere faciliteiten en meer kansen voor alle kinderen in Waregem. Kimberley staat bekend om haar vastberadenheid en kracht, ook binnen de schoolgemeenschap. Ze voerde ook een sterke campagne op de 8e plaats voor het Vlaams Parlement tijdens de laatste nationale verkiezingen.

Van links naar rechts: Yves Buysse,Dieter Handekyn, Tanguy de Maertelaere, Kimberley Dugardein, Melissa Vandenbogaerde, Stefaan Beuten.

We benadrukten tijdens onze bijeenkomst het belang van transparantie, betrokkenheid en samenwerking met de inwoners om Waregem een veilige, welvarende en Vlaamse stad te maken. Het is tijd voor verandering, het is tijd voor Vlaams Belang!

Voor meer informatie of vragen, kunt u contact opnemen met ons via tanguy.demaertelaere@vlaamsbelang.org

Met vriendelijke Vlaamse groet,

Vlaams Belang Waregem

Sprekers: voorwoord: Kimberley Dugardein. Gastspreker: Yves Buysse. Spreker/Lijsttrekker: Tanguy de Maertelaere

Contactpersoon:

Naam: Tanguy de Maertelaere

E-mail: tanguy.demaertelaere@vlaamsbelang.org

Telefoon: 0496/293 965

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF