menu
Word Lid
Vlaams Belang Waregem levert 2 kandidaten af voor nationale verkiezingen

Het Vlaams Belang van Waregem heeft de eer om te melden dat onze afdeling sterk vertegenwoordigd zal worden door twee van onze partijleden in de aanstaande federale verkiezingen op 9 juni. 

Onder hen is Kimberley Dugardein, onze kersverse voorzitter, die vanop de 8 ste plaats campagne zal voeren voor het Vlaams Parlement. Kimberley's campagne zal zich richten op de fundamentele behoefte om te investeren in onze kinderen en het creĆ«ren van een omgeving waarin elk kind en elke jongere kan opgroeien tot een sterke en zelfverzekerde volwassenen. "Elke dag zie ik als directeur de uitdagingen waar onze kinderen en jeugd voor staan, soms opgroeiend in moeilijke en zeer gewelddadige omstandigheden. Denk maar aan bepaalde centrumsteden. " stelt Dugardein. De campagne van Kimberley belooft een krachtige boodschap "tijd voor een ander en daadkrachtiger beleid". Ons succes in de peilingen is hoopgevend, maar het zijn de stemmen op 9 juni die het verschil zullen maken," benadrukt ze. 

Onze ondervoorzitter, Dieter Handekyn neemt de 1ste opvolgersplaats in op de kamerlijst van Vlaams Belang. Als grafisch vormgever bij Vlaams Belang en een geboren en getogen Waregmnaar, begrijpt Dieter de lokale uitdagingen en koestert hij ambitie om Waregem's stem kracht bij te zetten in de politiek. Zijn toewijding gaat over meer dan lokale kwesties; Dieter is vastberaden om op te komen voor meer rechtvaardigheid. "Deze verkiezingen zijn cruciaal om aan te tonen dat we naast onze lokale belangen ook strijden voor een rechtvaardige samenleving," verklaart Handekyn. Dieter voegt toe:" Ik ben verheugd met het vertrouwen dat Vlaams Belang in mij stelt en hoop mijn bijdrage te kunnen leveren aan het positieve resultaat van de verkiezingen in 2024"

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF